Infobrev august

Infobrevet kan lastes ned som PDF her: Infobrev august 2015

Styresammensetningen

Andre Olstad trekker seg fra sitt verv i styret grunnet sykdom og 1. vara Roy Nygård Kolstad (vestlisvingen 96) trer inn i styret med de samme arbeidsoppgaver (Garasje-/trafikksaker, websider).

Vannprosjektet

Entreprenør vil denne høsten påbegynne arbeid med vannrørene som ligger i garasjen (under vestlisvingen 90-106), samt bereder-rom, det vil bli fortløpende informasjon om dette arbeidet på www.vestlibakken.no samt oppslag i alle oppganger og på garasjedørene. Under arbeidet må flere biler flyttes (primært de bilene inn mot fjellet), og midlertidig parkeringsplass vil være på nedsiden av vestlisvingen 78-82. Det er fortsatt ikke lov å parkere på denne plassen for andre biler eller i andre tidsperioder enn det vil bli informert om.

Om det er noen som har parkeringsplass inn mot fjellet og skal ut å reise over en lengre periode er det viktig å ta kontakt med styret/vaktmester.

Det vil under arbeidet også bli informert forløpende at vann stenges i korte/lengre perioder. Dette gjelder både kaldt- og varmtvann.

Styret

Styreleder