Nøkler til oppganger, kjellerboder og garasjer

Sameiet måtte investere i nytt låsesystem våren 2013, da man ikke lengre fikk sylindere eller nøkler til garasjer og boder.

Systemet består av nummererte nøkkelbrikker som er mulig å programmere/slette.
På denne måten vil sameiet alltid ha mulighet for å slette nøkler som kommer på avveie. I det gamle systemet var det flere tusen nøkler som var på avveie og dette var etter hvert også et sikkerhetsproblem. Systemet  er selvfølgelig FG-godkjent.

Den samme nøkkelbrikken vil virke på oppgangen, gangdører til garasjen og døren inn til boden/kjellergang. I tillegg er det mulig å kjøpe en portåpner til garasjeporten, som gjør ut-/innkjøringen litt enklere.

De som ønsker det har også mulighet til å få dette montert på egen entredør og dermed ha en nøkkel til alt. Fordelen er at dersom du mister nøkkelen, kan nøkkelen sperres og du slipper dermed å skifte lås. I tillegg er det mulig å få programmert en ny nøkkel, slik at man evt. slipper å tilkalle låsesmed for å borre opp låsen, slik at man kommer seg inn. Sameierne får denne låsen med samme rabatt som sameiet har fått ved installasjon av øvrige låser.

Dersom man allerede har nøkler og ønsker ekstra nøkler, fyller man inn skjemaet i bunnen av siden og så kan man skrive i notatfeltet om man vil hente de eller få de puttet i postkassen.
Der hvor man ønsker nøkler til egen entredør, må man alltid få disse personlig overlevert og man må legitimere seg.

Dersom man aldri har hentet nøkler og legitimert seg, må man også fylle ut skjemaet under, men må deretter møte opp på styrerommet i 82 og vise gyldig legitimasjon. En i styret vil ta kontakt med deg så fort nøkkelbrikken er kodet.

Har man mistet nøkkelbrikke, må en av styrets medlemmer kontaktes umiddelbart, slik at man får sperret brikken fra videre bruk.

Dersom brikken ikke virker på en dør du har tilgang til, må du som første tiltak gå ned til oppgang 82 og legge brikken inntil leseren på utsiden av oppgangsdøren.
Da vil det grønne lyse blinke raskt og deretter gå over i rødblink (For de som bor i 82 vil døren åpne seg). Da skal brikken være oppdatert og virke på døren. Dersom den forsatt ikke vil virke, må du kontake et av styremedlemmene.

Bestilling av nøkkelbrikke eller fjernkontroll

  • Du kan kun få nøklene levert i postkassen dersom du tidligere har signert på nøkkelhenting. I motsatt fall må du gå til styrekontoret i 82 den 1. tirsdagen i måneden.
  • Styrekontoret er betjent den 1. tirsdagen i måneden mellom 18:00 og 19:30. Styrekontoret ligger i 82 i 1. underetasje og du må trykke 7 på ringeklokken utenfor.
 

Kontaktinformasjon

 

Kjellerbod

 

Garasje

 

Fjernkontroll til garasjeport

 

Kommentarer

 

Bekreftelse