Paraboler festet til bygningsmassen

Etter befaring av blokkene i sameiet, har styret registrert at det finnes parabolantenner som strider mot Vedtekter ved Vestlibakken Boligsameie pkt. 4 Bruken av bruksenheter og fellesarealer, samt Husordensreglene § 8.9.

Vedtekter ved Vestlibakken Boligsameie pkt. 4 «Bruken av bruksenheter og fellesarealer»

En seksjonseier har ikke adgang til å sette opp parabolantenne eller annen fast synbar innretning på eller i tilknytning til balkong og/eller fasade uten at det foreligger samtykke til dette fra styret. Slikt samtykke skal foreligge før tiltaket kan iverksettes og styret kan gi slikt samtykke forutsatt av at;

 

  • Innretningen plasseres slik at den ikke er synlig utenfra, for eksempel ved at den plasseres bak balkongkassen.

 

  • Antennen settes opp uten at bygningen skades, for eksempel ved at antennefoten limes fast slik at det verken oppstår kondens- eller fuktproblemer som kan skade bygningen.

Vi ber dere derfor snarest og innen 10/12-2014 flytte parabolen slik at den vil være i samsvar med gjeldende regelverk, dvs. at den ikke er synlig utenifra og at ingen del av den stikker utenfor bygningens profil/fasade. Styret vil etter denne fristen gjennomføre en ny befaring. Hvis dette da ikke er utført vil parabolen bli flyttet av fagmann, for deres regning. For å tette hull etter montering tar den enkelte kontakt med vaktmester på tlf: 95 77 77 59.

Vi gjør ellers oppmerksom på at Get gjennom kabeltilknytningen i sameiet har tilbud på et stort antall stasjoner som mange nå tar inn gjennom parabolantenne. Sjekk mulighetene hos Get.

 

Eksempel på hvordan man kan montere parabol, så fremt det ikke strider mot andre punkter nevnt ovenfor.

Parabolsokkel