Betongrehabilitering – Ferdigstillelse

Consolvo har 4 oppganger igjen hvor det skal utføres betongarbeid/reklamasjon, montering av beslag på blomsterkasse samt maling av blomsterkasse på terrassen på stuesiden.

Consolvo vil starte sitt arbeid med rengjøring uke 21, dvs mandag 19. mai i vestlisvingen 96, de starter på toppen og jobber seg nedover. Det er viktig at terrassene blir ryddet til opplyst tid, se tentativ plan under

Det vil i anleggsperioden være begrenset fremkommelighet på gangvei i nedre rekke, styret vil prøve å merke så godt som mulig.

Tentativ oppstartsdato for resterende oppganger, det vil bli hengt opp eget oppslag i hver oppgang 1 uke i forkant (ikke vestlisvingen 96).

    Vestlisvingen 96, uke 21
    Vestlisvingen 94, uke 24
    Vestlisvingen 92, uke 27
    Vestlisvingen 90, uke 31

Det kan være beboere som opplever at gulv som ble lagt i fjor eller forfjor allerede har sprukket, ved slike tilfeller vennligst ta kontakt med undertegnede, så vil vi gjennomføre en befaring før det meldes til Consolvo.

Om det skulle være andre ting som dere allerede har meldt, vennlig ta kontakt på nytt slik at det blir ivaretatt nå som Consolvo holder på i sameiet.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Tommy på tommy@vestlibakken.no eller 95 90 18 28