Informasjonsskriv fra Andenæs

Vi i ANDENÆS VVS A/S har fått oppdraget med å rehabilitere vannledninger i sameiet. I den forbindelse trenger vi tilgang til din leilighet. Vi sender derfor ut denne informasjonen, slik at du som beboer vet hvordan du skal forholde deg til våre arbeider.

Vi anbefaler at dette blir lest nøye!

Det skal monteres nye vannrør i veggen mellom kjøkken og bad.

Deler av kjøkken må demonteres, og veggen åpnes fortrinnsvis fra kjøkkensiden – men kan hende arbeidene må løses fra baderom-siden. Dette avklares i hvert enkelt tilfelle.

Alle kjøkkenskap og evt skuffer som vender mot baderommet må ryddes fritt for løse gjenstander, og oppbevares i god avstand fra området hvor arbeidet vil pågå. Det er beboers ansvar å oppbevare dette på forsvarlig vis. Dette avklares også på befaring.

Kjøkken vil bli satt tilbake i tilnærmet samme stand. Vegger settes tilbake med utgangspunkt i hvite malte vegger – eller standard hvite fliser. Evt ødelagte fliser erstattes med hvite standard fliser – eller respektive fliser, som beboer skaffer selv.

Arbeider i din leilighet vil vare i ca 3 uker med varierende aktivitet. Det må påregnes å være uten vann i ca 1 uke (forhåpentligvis kortere). Toalett kan benyttes, men husk å ha tilstrekkelig vann til å skylle ned med. (Hentes hos din gode nabo i bøtte)

Det kan være at gamle armaturer ikke tåler påkjenning av demontering, pga elde. Dette er kundens risiko og noe kunden selv må bekoste. Skjer dette, vil kjøkkenarmatur evt bli erstattet med type Oras Safira m/avst til oppvaskmaskin Pris kr 2.150,- inkl mva. Alternativer monteres etter avtale med kunde.

Dersom kunde ikke møter til avtale uten å melde avbud – vil kunden bli belastet for kr 800,- inkl mva. Grunnen til dette, er alt arbeidet med nye planlegging og unødig tidsbruk for entreprenøren.

På befaring i din leilighet vil vi samle inn nøkler som vi «låner» (sørg for å ha denne klar til befaring)  Vi vil holde døren låst så lenge vi ikke er i leiligheten, men vær vennlig og rydd bort verdigjenstander og spesielle møbler o.l i de rom vi skal ferdes (entré, bad, WC- rom, ved kjøkkenbenk).

Arbeidene vil medføre noe støv og ”tråkk” selv om vi dekker til gulvet der hvor det blir mest tråkk og støvsuger samme sted etter arbeidene. Etter ferdigstillelse av våre arbeider vil det bli foretatt en enkel rengjøring med støvsuger. Beboer må utover dette rengjøre selv.

Alle våre ansatte skal ha legitimasjon på seg, og skal på oppfordring vise dette.

Hvis du ønsker å få tilbud på å modernisere badet eller kjøkken eller andre mindre endringer gir vi deg selvfølgelig et hyggelig tilbud på dette. Det er arbeider som vil bli avtalt spesielt med deg og fakturert deg direkte fra Andenæs VVS as eller vår samarbeidspartner BadeMiljøExperten.

Hvis du ikke vil vente på ”din tur” dvs å vente til vi varsler befaring i din leilighet, så kan du avtale en uforpliktende befaring med BMX på roger@bademiljo-experten.no. Eller melde din interesse på kontaktskjema på Vestlibakkens hjemmesider. Så tar vi kontakt med deg.
De arbeidene som da avtales vil da bli behandlet helt på utsiden av prosjektet.

Prosjektleder for hovedprosjektet heter Jonas Gustumhaugen, og er å treffe på mail jonas@andenes.no eller tlf 994 96 232 (07.00 til 15.00).

Lykke til !