Nye parkeringsrutiner for besøkende

På sameiermøtet i april 2013 ble styret utfordret på å finne en elektronisk løsning i stedet for de laminerte kortene. I juni kom det et nytt system, som sameiet nå har innført.

Systemet består av en terminal som er plassert på høyre side ved utgangen av gjestegarasjen.

Alle besøkende med bil må registrere bilens registreringsnummer.

Når man registrerer seg, får man valg mellom 3 eller 6 timer alternativt 1 eller 3 dager.
Det vil som før ikke være mulig for beboere å benytte gjesteparkeringen, med unntak av plassen til venstre rett innenfor porten, for kort stans for av-/pålessing.

Dersom du får gjester som skal være hos deg over 72 timer, må du snarest og senest 6 timer før 72-timersintervallet utløper gjøre et av følgende tiltak

  1. Sende mail til garasjeansvarlig på roy@vestlibakken.no med  opplyninger om registreringsnummer, seksjonsnummer og hvor lenge de skal bli.
  2. Dersom du ikke har oppnådd kontakt senest 1 time før 72-timersintervallet utløper, kan styre kontaktes på vakttelefon

Når et av de ovenfor nevnte punkt er gjort, vil vedkommende legge disse opplysningene inn i et register som parkeringsvakten sjekker før håndhevelse starter.
Du vil også få en tilbakemelding fra vedkommende om at dette er gjort.

Styret håper at denne løsningen vil gjøre det enklere for beboerne som slipper å holde styr på dette laminerte kortet og slipper å låne av naboer osv, når det kommer flere gjester med biler.